4K videokonverentsi-kaamera Logitech MEETUP Conference Cam

1073,60  €
Hind km-ga: Jah Ei

Korvi lisatud toodetele saab ka paari klikiga küsida nimelise ja ametliku hinnapakkumise, soovi korral koos paigaldusega.

  • Eesti piires on kohaletoimetamine tasuta

Logitech MEETUP ConferenceCam võimaldab edastada väga teravat ja detailset 4K lahutusvõimega pilti teisele videokonverentsi osapoolele, salvestusse või videoülekandesse.

Tänu oma laiale vaatenurgale sobib see ka väga hästi väikestesse konverentsiruumidesse videopildi ja heli edastamiseks kattes võimalikult suure osa ruumist.

Kaameral on 4K lahutusvõime, 30fps, maksimaalne resolutsioon 3840 x 2160 pikslit ja see on suuteline edastama 120° laiust vaatevälja.

Seade on ühendatav USB ühenduse kaudu arvutiga ning sobib kasutamiseks väga erineva tarkvaraga.

Kaamerat on võimalik juhtida nii kaugjuhtimispuldist kui ka nutitelefonist ning seda juhtpuldist keerata keset töötamist – olemas on motoriseeritud PAN ja TILT funktsioonid.

Terve Eesti piires kohaletoomine tasuta.

Lai vaatenurk ja motoriseeritud pan, tilt (vasakule-paremale, üles-alla keeramine), zoom ja focus:
Sobib hästi väikestesse ruumidesse võimaldades kõik ruumis olevad inimesed paremini pilti võtta. Vajadusel saab keset videokonverentsi kaamera kaadrid muuta – liigutada ja zoomida.
.
Integreeritud heli:
Hea kostuvus on väga oluline videokonverentsi läbiviimisel – et teine pool kohalolijaid selgelt kuuleks ja et kohalolijad teist poolt kuuleksid. Erakordselt hea heli saavutamiseks on kaameral kolm suundmikrofoni, mis on optimeeritud väiksema kuni keskmise ruumi videokonverentsiks ning nendega koos töötama häälestatud kõlarid. Kaamerale on võimalik lisada ka laiendusmikrofon, et kuni 4,2 meetri kauguselt selgelt kõne ülekandesse saada.
.
4K lahutusvõime hea hea optika:
4K videoülekanne on jõudmas järjest rohkem tavakasutusse videosalvestusel ning lähitulevikus ka ilmselt videokonverentsidel. Sellise kaamera ja ka 4K ekraaniga olete kaasaegse tehnikaga varustatud ka viie aasta pärast. Kaamera komponendid (sensor ja lääts eelkõige) ning nende abil saavutatav pildi kontrastsus ja teravus on ilmselt märkimisväärselt üle palju odavamatest kaameratest.
.
Bluetooth-ühendus:
Logitech Meetup’i on võimalik ühendada nutiseadmega bluetoothi abil, et läbi nutiseadme väga head ruumipilti ja heli edastada.
.
Äpiga juhtimine:
Seadet saab juhtida IOS või Android seadmelt.
.
Juhtpult:
Juhtpuldiga saab kaamerat juhtida keset videoülekannet, helitugevust sättida ning mute’ida ükskõik millisest asukohast ruumis. Juhtpuldi kõik funktsioonid on ka äpis olemas.
.
Ühenduvus:
Kaamera ühendub USB kaudu igasuguse tarkvaraga konverentsiruumi arvutis, mis tunneb ära välist kaamerat. See on sertifitseeritud Skype for Business tarkvarale, ning sobib kokku Microsoft Cortana®, Cisco Jabber™ ’iga ning võimaldab integreerimist BlueJeans’i, Broadsoft’i, LifeSize Cloud’i, Vidyo, and Zoom’iga.

Kasutusjuhend: meetup

Toote omadused:

Tehnilised andmed: meetupdatasheet.ENG

Video
Maksimaalne video resolutsioon: 3840 x 2160 pixels
Maksimaalne kaadrisagedus: 30 fps
Resolutsioon haardekiirusel: 1280×720@30fps,1920×1080@30fps,3840×2160@30fps
Toetatud videorežiimid: 720p,1080p,2160p

Disain
Toote värv: Must
Sisseehitatud mikrofon

Kaal ja mõõtmed
Laius: 400 mm
Sügavus: 85 mm
Kõrgus: 104 mm
Kaal: 1.04 kg

Lisainformatsioon

Garantii: 2 aastat

Toodet tutvustav video:

Allpool olev info on pärit tootja kodulehelt:

THE PERFECT CONFERENCECAM FOR SMALL ROOMS
MeetUp is Logitech’s premier ConferenceCam designed for small conference rooms and huddle rooms. Stop crowding around laptops. With 4K optics and a super-wide 120-degree field of view, MeetUp makes every seat at the table clearly visible. And its integrated audio is optimized for huddle room acoustics, ensuring everyone can be heard as well as seen.

SUPER-WIDE FIELD OF VIEW FOR TIGHT SPACES
Logitech® MeetUp brings remarkable video quality to small conference rooms. Its 120-degree FOV easily accommodates huddle rooms with up to eight people. The 4K ultra high-def sensor and Logitech lens deliver extra sharp clarity, while pan, tilt, and zoom allow you to quickly refocus as needed.

UNIQUELY ENGINEERED
SOUND DESIGN

MeetUp’s integrated audio is optimized for huddle room acoustics, delivering exceptional sound in small rooms. Three beamforming mics and a custom-tuned speaker ensure meetings sound as great as they look. Add Expansion Mic for MeetUp to extend the audio range up to 4.2 meters.

AS EASY AS PLUG AND PLAY
Step into a huddle room and instantly start a video collaboration. MeetUp plugs into a USB port and simply works. Use any video conferencing software application and cloud service, including the ones you already use.

DESIGNED FOR THE WAY PEOPLE MEET
Small conference rooms are growing in popularity, and MeetUp rises to the challenge. It provides superb resolution, color balance, detail, and audio in tight spaces. With the included wall mount and compact design that minimizes cable clutter, MeetUp optimizes the huddle room experience.

EXTRAS PROVIDE MORE CONVENIENCE
Our free mobile app (available on Google Play and iTunes) turns your smartphone or tablet into a remote control for MeetUp. Add accessories such as the Logitech Expansion Mic and TV Mount for different room sizes and configurations. Order replacement parts if needed to keep everything up and running.