AVStumpfl Magnum 5,25×2,95 meetrit motoriseeritud suure saali ekraan, kinoekraan

4714,08  €
Hind km-ga: Jah Ei

Korvi lisatud toodetele saab ka paari klikiga küsida nimelise ja ametliku hinnapakkumise, soovi korral koos paigaldusega.

  • Eesti piires on kohaletoimetamine tasuta

Äärmiselt kvaliteetne ja pika elueaga motoriseeritud projektsiooniekraan, mis võimaldab kuvada ühtlase, läigetevaba ja kvaliteetse pildi kinosaalis, aulas, suures auditooriumis ning fuajees. Ekraan sobib eriti hästi mitmekülgse kasutusega ruumidesse kus ekraani mittekasutamisel saab selle kokku rullida, et taastuks jälle ruumi algne välimus ning ekraan ei saaks kahjustada näiteks pallimängu või muu tegevuse tagajärjel.

Ekraani mõõtmed on 5,25 x 2,95 meetrit (laius*kõrgus) (237″), kuvasuhe 16:9

Hinnale lisandub veel tasu transpordipakendi, transpordi ning mootori juhtimisseadme eest kokku ligikaudu 800.- € + käibemaks ehk 960.- €

Ekraani konstruktsioon on alumiiniumist/terasest ja tootmisel on kasutatud kuullaagreid, mis on spetsiaalselt selle kasutusala jaoks välja töötatud ning koos turva-pidurdusrežiimiga.

Ekraanid on toodetud DIN19045 standardite järgi. Ekraani materjal on valgust mitte läbilaskev tugevndatud glaasfiiber-kiududega ning ühenduskohad on projektsiooni ajal nähtamatud.

– Lakke kinnitatava karbi mõõtmed: 21 x 21 cm (otsa mõõtmed);

– ekraani kaal: 95 kg (net), 180 kg (gross)

Mootorile on garantii 5 aastat ning linale 2 aastat.

Kui see ekraan Teile täpselt ei sobi kas mõõtmete või korpuse värvi poolest, andke märku – saame täita ka eritellimusi kohandades ekraani täpselt Teie soovidele.